13 boli care pot fi prevenite daca mananci sfecla rosie

Sfecla rosie este o sursa excelenta de nutrienti diversi, precum betaina, nitriti, sodiu, flavonoide, clor, calciu, iod, magneziu, zinc si vitaminele A, B6 si C. Este un antioxidant puternic si nu contine grasimi. In plus, aceasta leguma este bogata si in glicina, luteina, zeaxantina, carotenoide, potasiu si acid folic.
Datorita continutului sau de clor, sfecla rosie poate reduce simptomele alergiei. In plus, mentine starea de sanatate a vezicii biliare si a rinichilor. Aceasta leguma poate trata problemele de somn, diabetul, imunitatea slaba, hipertensiunea, anemia si ateroscleroza.
 
1. Vindeca anemia si deficitul de fier. Aceasta leguma este o sursa excelenta de fier si poate trata deficienta de fier si anemia. Mai mult, creeaza celule rosii in sange.
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri