A murit chiar in ziua de Craciun, la doar o luna dupa ce a aflat ca are cancer - O fetita de doi anisori a ramas fara mama!

La inceputul lunii decembrie anunta ca are cancer, iar in ziua de Craciun a pierdut lupta cu boala nemiloasa. Este povestea cutremuratoare a unei tinere mame! Fetita ei a ramas orfana!

 

Kirsten Hawksey, in varsta de 23 de ani, a evitat sa se duca la doctor si s-a apucat sa caute pe Google ca sa afle de ce boala sufera. A ras cand a citit ca ar putea avea cancer. Tanara a fost incurajata insa de rude si prieteni sa mearga la spital si sa faca analize. La sfarsitul lunii noiembrie, pe 27, medicii i-au spus ca are leucemie.

 

 

Pe 3 decembrie a scris un mesaj cutremurator pe pagina ei de Facebook.

“In urma cu cateva zile am fost diagnosticata cu leucemie, iar azi am inceput chimioterapia. Acesta nu este un mod de a cere mila, pentru ca nu-mi sta in fire, ci doar un mod de a-i face pe oameni sa constientizeze cand sunt in pericol.

Nu mergeam niciodata la doctori, astfel ca le multumesc prietenilor si familiei ca m-au impins sa merg, din cauza unor arsuri pe corp.

Pur si simplu vreau sa multumesc familiei, prietenilor si colegilor pentru suportul din ultimele zile. Mai mult decat nenorocoasa ma simt norocoasa”, a scris Kirsten Hawksey pe pagina de Facebook, citata de bzi.ro.

In ziua de Craciun, pe 25 decembrie, a facut o hemoragie puternica pe creier, iar familia a decis sa opreasca aparatele care o tineau in viata, scrie WOWBiz.ro

viewscnt

Pentru tine

Parteneri