Mercur retrograd in Sagetator. Trei zodii vor avea probleme

În decembrie, Săgetătorii vor fi în centrul atenţiei! Pe 22 noiembrie, Soarele le-a intrat în Casa personalităţii şi va rămâne aici până pe 21 decembrie. Nu vor avea probleme de sănătate aproape toată luna, motiv pentru care vor fi uşor înclinaţi spre excese.

În ciuda acestui fapt, vor fi cu siguranţă mai concentraţi pe aspectul personal, deoarece Soarele din Casa 1 îi va face să strălucească la propriu şi în următoarele săptămâni. Vor fi extrem de atrăgători pentru ceilalţi. Personalitatea lor magnetică va exploda din interior spre exterior, fascinându-i pe cei din jur.

TAUR

Din 3 până pe 23 decembrie, Mercur va fi retrograd în Sagetator. Chiar dacă vor veni bani foarte curând, perioadele de retrograde sunt renumite pentru provocările pe care le aduc. Asta poate însemna şi vedere cheltuieli neaşteptate.

Posibil să depăşească limita bugetului autoimpus, pentru că vin cumpărăturile şi cadourile de sfârşit de an. Pe 20 decembrie, Saturn intră în domiciliu, în Capricorn, în Casa a 9-a. Traseul profesional al Taurilor va fi, cu siguranţă, într-o creştere continuă. cel puţin pentru un timp. Se vor concentra pe realizarea obiectivelor pe termen lung şi aşa îşi vor da seama că evoluţia lor profesională are limite. Deocamdată.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

4 astrologi, o singura concluzie. Urmeaza o perioada de foc, de la extaz la agonie

Berbec

Foarte animat este segmentul domestic! Este nevoie să te ocupi de curăţenii generale, reparaţii sau de vânzarea-achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudenţă, deoarece relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea şi comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu te bazezi pe cele spuse sau decise acum. Persoana iubită şi copiii reprezintă alte subiecte provocatoare. Discuţii, acţiuni recreative împreună cu cei dragi, planuri de călătorii şi de studii. Printre rânduri, ocupă-te şi de sănătate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri