Prajitura incredibila cu crema de caramel - Nu ii pot rezista

Aceasta reteta de prajitura este delicioasa. Crema de caramel te va cuceri imediat.

Ingrediente:

Pentru foi:

650 gr faina

9 linguri lapte

9 linguri de zahar

1 lingurita otet

9 linguri ulei

3 galbenusuri

1 lingurita amoniac

Pentru crema:

1 lingura faina

10 linguri zahar

250 ml frisca

200 ml lapte

3 oua

10 gr gelatina

Mod de preparare:

Amesteci zaharul cu laptele si uleiul si le pui pe foc mic sa dea doua clocote.
Apoi, le lasi la racit.

Stingi amoniacul cu otetul si il adaugi in compozitia cu lapte, dupa care pui si galbenusurile cu faina. Amesteci, framanti si imparti aluatul in 3 bucati din care intinzi 3 foi. Coci fiecare foaie cate 8 minute pe fundul tavii si le lasi dupa aceea la racit.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri